Povestea noastra – partea a 2-a

O saptamana intreaga a fost tinta diverselor atacuri:

  1. In ziua de marti 23 octombrie 2018 colegul cel agresiv l-a impins, agresat fizic si verbal, pana la momentul in care l-a dat cu capul de perete, provocandu-i o urata tumefactie (fapt constatat la cabinetul scolar).
  2. A doua zi, miercuri 24 octombrie 2018 acelasi elev insotit de un alt coleg l-au amenintat si l-au tot provocat la o lupta “corp la corp”, urmarindu-l atat la banca lui, cat si la toaleta sau pe holurile scolii. I-au luat lucrurile de pe banca si au jucat fotbal cu ele prin clasa: penar, sticla cu apa. Dorind sa o anunte pe d-na diriginta despre aceste incidente a rugat-o pe sefa clasei sa o contacteze, fiind refuzat, ba chiar mai mult amenintat ca va spune ca el este vinovat pentru toate cele petrecute!
  3. Joi 25 octombrie, punctul culminant a fost reprezentat de strangerea de gat a lui Andrei, tot de catre colegul agresiv, fapt vazut si de sefii clasei, dar care s-au aratat, din nou, indiferenti la cererea de a anunta diriginta.
  4. Vineri se termina totul in aceleasi auspicii: colegul agresiv il strange de gat si celalalt provocator  il loveste peste fata de doua ori. Este trimis la cabinetul scolar unde se constata urmele agresiunii si totodata este sesizata conducerea scolii. In urma vizionarii imaginilor video surprinse de camerele de supraveghere sunt trase concluziile in cadrul consiliului profesoral. Nu am fost niciodata instiintati despre aceste concluzii, mai ales ca suntem parte implicata in evenimente.

Nu numai ca nu a dorit sa asculte varianta lui Andrei, ba mai mult d-na diriginta se arata de fiecare data impotriva lui, tinandu-i partea celulilalt elev. Barfele clasei spuneau ca este protejatul d-nei. Cert este ca barfe au aparut si la adresa noastra, fiind parinti care spuneau ca Andrei a fost cel agresiv. Nu s-a aratat nimeni interesat sa remedieze aceasta situatie, ba mai mult au fost alimentate aceste supozitii! Am cerut explicatii, dar mereu eram tratati cu zambete ironice si cu promisiuni ca vor fi calmate lucrurile, etc.  Dar situatia nu era nici pe departe sub control….

VA URMA…

Acest articol a fost publicat în Educatie, Scoala și etichetat cu , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *